Zásady ochrany osobních údajů

Osobní údaje zodpovědně chráníme

  • Postupujeme v souladu s platnými právními předpisy.
  • Veškeré vaše dotazy k ochraně osobních údajů rádi zodpovíme.

Jsme si vědomi významu ochrany osobních údajů a soukromí našich zákazníků, a proto při uchovávání a zpracování vašich osobních údajů postupujeme v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, se zákonem č.127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie. Z těchto předpisů pak vycházejí i naše Zásady ochrany osobních údajů.

Informace a pomoc při případném zneužití údajů

Žádost o informace, jaké údaje, za jakým účelem a jak jsou zpracovány, můžete podat písemně na adresu:

Klub svobodných matek z.s.
Ďáblická 535
Líbeznice 250 65

Kdykoliv máte možnost se na nás obrátit , rádi vám zodpovíme dotazy týkající se osobních údajů.
Vaše dotazy nám můžete napsat na e-mail: info@klubsvobodnychmatek.cz

Rovněž máte možnost kdykoliv požádat o opravu, doplnění či likvidaci údajů, případně odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona.

GDPR – Vyžádejte si osobní údaje

Co jsou to cookies?

Jako cookie se označuje malý soubor dat, který server pošle prohlížeči a ten je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby apod. a zjednodušují tak používání webů.

Cookies jsou nástrojem, jak zajistit funkčnost webu pro konkrétniho uživatele. Navštívený web si může ukládat do cookies informace o vašem chování na webu nebo v internetovém bankovnictví a může tak postupně zjistit zájmy konkrétního návštěvníka. V žádném případě však nelze cookies použít pro zjištění totožnosti návštěvníků třetí stranou.

Informací z cookies se dá posléze využívat pro cílenou reklamu, statistické vyhodnocování chování návštěvníků apod.

Cookies třetích stran

Používáme i služby našich partnerů, kteří rovněž používají cookies. Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a my nemáme přístup ke čtení nebo zápisu dat v nich uložených.

Jde zejména o systémy analýzy návštěvnosti.

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče, případně můžete změnit nastavení zde. Berte na vědomí, že zablokováním cookies se může výrazně zhoršit funkčnost webu csas.cz.

Jak zkontrolovat nastavení cookies v různých prohlížečích?
Zde naleznete informace o nastavení konkrétního prohlížeče: